Dienstverlening

-De bibliotheek is GESLOTEN van zaterdag 14 maart tot en met zaterdag 18 april.

-Elk bibliotheekmateriaal met een INLEVERDATUM van zaterdag 14 maart tot en met zaterdag 18 april heeft als nieuwe inleverdatum: zaterdag 25 april.

-Eventuele boetes lopen niet verder op tijdens de periode zaterdag 14 maart tot zaterdag 18 april.

-MATERIALEN INLEVEREN: dit kan enkel via de boekenbox aan de achterkant van De Kouter. Deze boekenbox wordt gedurende de sluitingsperiode elke werkdag geledigd en de bibliotheekmaterialen worden van de bibliotheekkaarten gehaald.

-MATERIALEN RESERVEREN: Materialen die gereserveerd zijn blijven voor je klaar staan tot 25 april 2020.

-ELDERS MATERIALEN LENEN (IBL) is tijdelijk niet mogelijk. De uitleentermijn voor materialen in je bezit is ook verlengd tot 25 april 2020.

-ALLE ACTIVITEITEN tijdens de sluitingsperiode zijn geannuleerd.