Thematafels in de bib

Elke maand vind je in de bib in de jeugd- en volwassenenafdeling een thematafel over een bepaald onderwerp. De bibliotheekmaterialen op die tafels mag je natuurlijk ontlenen.

Boekentafel volwassenen: Steden en architectuur

Volgens het woordenboek:

Stad (de; v(m); meervoud: steden) 1uitgebreid, samenhangend geheel van huizen en gebouwen

Ar·chi·tec·tuur (de; v; meervoud: architecturen) 1bouwkunst; = bouwstijl

Als je de twee op een mooie manier samenvoegt krijg je steden met prachtige gebouwen, monumenten, parken.

Ga je deze vakantie op city-trip of wil je meer weten of genieten van steden en architectuur, dan vind je tijdens de maanden juli en augustus een thematafel in de volwassenafdeling in de bibliotheek.

Boekentafel volwassenen

Boekentafel jeugd: Bizarre verhalen en weetjes

Kan een muis een huis in de fik steken?

Hoe kunnen een vliegtuig en een vis botsen? Heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kon voorspellen? Is er ooit al een inbreker in slaap gevallen tijdens zijn 'werk'? Werd de Eiffeltoren echt tot tweemaal toe verkocht als schroot?

Het antwoord op deze en meer vragen vind je in juli en augustus op de thematafel in de jeugdafdeling in de bibliotheek.

Boekentafel jeugd