Voorleesmaand in de bib

De maand november staat in de bib van Herent naar aloude gewoonte in het teken van voorlezen.

voorleesweek_2022

Voorleesweek van 19 tot 27 november 2022

Thema: 'Lezen met je oren'

Voorlezen, dat is lezen met je oren. Of luisteren met je ogen. Het is avonturen beleven met je ogen dicht, en het is met je ogen wijd open meekijken in het boek. et is niks van het verhaal missen, hoe groot of klein je ook bent, en hoe goed of minder goed je zelf leest. Het is één en al oor zijn.

Deze Voorleesweek staat luisteren centraal. Want wie goed luistert, leest meer.

Meer info: https://voorleesweek.be/

Voorleesavond in de bibliotheek: dinsdag 22 november

Voorleesavond

Op dinsdag 22 november organiseren we in de bibliotheek een heuse voorleesavond in het kader van de voorleesweek.

Thematafels in de bib

Luisterboeken 2

Onze thematafels staan in november ook in het teken van voorlezen.

In de jeugdafdeling vind je natuurlijk inspirerende voorleesboekentips op de thematafel.

Vind je het als volwassene ook nog fijn om voorgelezen te worden? Op de thematafel zetten we onze luisterboeken voor volwassenen in de kijker.